În fiecare dimineață pornește radioul și încălzirea cu 30 de minute îninte ca prima persoană să intre în baie
Tot timpul cald când ai nevoie
Sistemul wireless permite amplasarea butoanelor oriunde dorești
Butoanele pot fi amplasate oriunde dorești

Este atât de fascinant, casa începe să te cunoască. Se adaptează la tine. La ritmul și nevoile tale.

Având la bază un set de criterii definit, casa învață despre tine. Asta oferă oportunități pentru creșterea confortului și economisire.

xComfort este un sistem avansat și sofisticat care este în același timp foarte ușor de utilizat. Defapt, xComfort face mare parte din muncă pentru tine, astfel că tu nu trebuie să te mai gnadești la asta.
  • Oprirea consumatorilor din casă când călătorești și pornirea lor când te întorci.
  • Te urmărește și îți urmărește ritmul
  • Te trezește delicat la ora la care decizi, pornește radioul când intrii în baie și expresorul de cafea începe filtrarea cu 5 minute înainte să termini dușul.
  • Un sistem wireless care te lasă, de exemplu, să muți un perete fără să chemi un electrician.
  • Ajustează încălzirea cu o atingere de buton și variază intensitatea luminii în livimg, bucătărie sau în toată casa la fel de ușor.
  • Sistemul poate fi extins și adaptat după nevoie. Controlează orice funcționează pe electricitate.
Stai la curent cu ce se întâmplă acasă de pe telefonul mobil
xComfort îți oferă control. Nu doar pentru că poți controla aproape orice, dar și pentru că sistemul îți dă feedback. Poți vedea direct de pe iPhone ce temperatură este în living, o poți ajusta cu o apăsare de buton și primești confirmare imediat. Tu știi ce se întâmplă și poți controla cu ușurință.
Deja instalat în mii de case
xComfort este avansat, și totuși ușor de utilizat. Sistemul este complet dezvoltat, gata de folosire și instalare în multe locuințe. Este în același timp optim din punct de vedere aal costurilor. xComfort este potrivit atât pentru renovări cât și pentru clădiri noi. Poți decide singur scopul când ești pregătit, ai garanția posibilității de expansiune în ce fel dorești!
Flexibilitate de necompromis
Sistemul wireless al xComfort mafe ușor de montat butoanele și senzorii exact unde vrei. Pentru că sunt wireless și alimentate din baterie, le poți muta oriunde vrei.

Butoanele wireless xComfort pot fi folosite pentru toate corpurile de iluminat existente și sunt ideale pentru renovări unde vrei să eviți cabluri expuse. Butoanele se pot prinde cu șuruburi sau cu benzi dublu-adezive. Le poți monta pe oglindă, sub masă sau dacă dorești, direct pe fereastră.
Propriul valet digital
Oricare ar fi luxul zilnic, xComfort este răspunsul. Pentru că xComfort este propriul valet care este tot timpul la dispoziția ta.

Caută un instalator

xComfort are instalatori profesioniști în Europa.
Caută un instalator  ►

Pachete xComfort

xComfort oferă o gamă de pachete care să îți satisfacă cerințele.
 Vezi pachetele ►