xComfort lar deg styre hele huset via en enkel app eller fjernkontroll
xComfort îți permite să controlezi întreaga casă printr-o aplicație simplă de la distanță
xComfort îți permite să controlezi întreaga casă printr-o aplicație simplă de la distanță
xComfort lar deg styre hele huset via en enkel app eller fjernkontroll

Casa sci-fi

Cu un iPad, Erik Berge lasă să intre un comerciant în casa lui din Norvegia, când el este plecat în New York.

Erik Berge locuiește intr-o casă mare decomandată în Skedsmokorset. El controlează toate echipamentele electrice din casă cu aplicașia xComfort de pe iPad sau iPhone.

”Am diferite setări de scenariiin sistem. Când vreau să beau un Coniac intr-o seară de Vineri, apăs pe scenariul de Coniac, luminile scad în intensitate și crează o atmosferă plăcută”, spune Berge.

Berge admite imediat că este un fan al gadget-urilor și că a făcut o afacere bună achiziționând xComfort.

”Odată eram în New York și voiam să las un comerciant să intre. Am deschis ușa garajului cu iPhone-ul, am aprins luminile și l-am lăsat să intre.”
Sistem unic
Cu sistemul xComfort de la Eaton, casa viitorului este disponibilă acum. O aplicație de mobil face posibil controlul intregii case cu un iPhone. De la iluminat și încălzire până la jaluzele și expresorul de cafea.

Sistemul poate fi pre-programat ca atunci când pleci de acasă să oprească expresorul de cafea sau cuptorul. Luminile vor fi aprinse in dormitor și pe toate holurile când senzorul de fum este declanșat.

”xComfort reprezintă viitorul astăzi. Intr-o eră în care ne concentrăm pe salvarea mediului și a energiei, acest sistem este unic. Și chiar mai mult, poți face economii instalând un sistem care oferă lux în fiecare zi”, spune Øystein Kolberg Manager de Marketing pentru Eaton Norvegia și sistemul xComfort.
Ține evidența lucrurilor
Berge a ales xComfort pentru că a vrut un sistem de ansamblu, care să economisească și să fie usor de folosit.

”Este foarte plăcut să ai un sistem care să oprească toate luminile dintr-o comandă și să se asigure că expresorul de cafea nu este pornit când pleci de acasă. Aceasta este casa viitorului, devine aproape sci-fi”, spune Berge râzând.

Caută un instalator

xComfort are instalatori profesioniști în Europa.
Caută un instalator  ►

Pachete xComfort

xComfort oferă o gamă de pachete care să îți satisfacă cerințele.
 Vezi pachetele ►