O investiție profitabilă și sigură în locuința ta

Sistemul de control xComfort asigură consum scăzut de energie și confort imbunătățit. Deasemenea crește și valoarea locuinței.

xComfort sistemul wireless robust și sigur de la Eaton pentru automatizari in locuinte, oferă avantaje competitive dovedite. Simplifică și grăbește instalarea și punerea în funcțiune clădiri rezidențiale sau comerciale, în timp ce reduce costurile. Cu xComfort, instalatorii pot oferi calitate surprinzătoare clienților.

Gamă de soluții de la butoane/variatoare wireless low cost până la sistem complet pentru creșterea confortului, a securității, siguranță și economisire de energie. xComfort se pretează la fel de bine pentru clădiri noi sau modernizări de instalații.
Aplicații principale:
  • Control Iluminat
  • Variere LED perfect fină
  • Control climatizare
  • Control jaluzele & obloane
  • Managementul siguranței
  • Monitorizare energie & vizualizare
  • Control & informații remote
Cu xComfort ai control wireless al întregii case, indiferent unde ești. Dispozitivele xComfort comunică wireless cu între ele și opțional cu Smart Home Controller-ul. Smart Home Controller-ul conectează rețeaua sistemului xComfort la (W)LAN și prin aceasta la internet. Deci indiferent dacă smartphone-ul este conectat la Smart Home Controller prin rețeaua wifi locală sau remote prin internet. Aplicațiile xComfort pentru Android și iOS îți asigură control deplin al casei.

xComfort comunică wireless pe frecventa 868.3 MHz, care este rezervată pentru automatizari în clădiri în Europa. Un ghid de utilizare specific al frecvenței, asigură că nu se produce nici un blocaj sau supraîncărcare. Raza de operare este de aproximativ 30-50 de metrii intr-o clădire cu pereți de lemn, dar o funcție patentată dă posibilitatea extinderii razi de acțiune a semnalului semnificativ.

Puterea de transmisie a componentelor xComfort este minusculă. În comparație, un telefon mobil poate să fie de 150 de ori mai puternic. În plus componentele xComfort transmit doar pentru câteva milisecunde ceea ce permite o durată de viață a bateriei foarte mare – până la 10 ani pentru butoane și 5-7 ani pentru senzorii de temperatură și telecomenzi. Bateriile sunt standard și pot fi înlocuite cu ușurință de utilizator. Sistemul te avertizează cînd bateriile trebuiesc înlocuite.

De când a fost lansat în 2003, xComfort și-a arătat capacitatea de a fi o alternativă reală la instalarea convențională și a câștigat un avampost solid în Europa atât în clădirile noi cât și în construcțiile renovate. În Europa, mai mult de 2500 de electricieni au parcurs cursul de xComfort și pot instala sistemul.

Pentru mai multe informații tehnice despre sistemul xComfort, te rog vizitează www.eaton.eu/xcomfort

Caută un instalator

xComfort are instalatori profesioniști în Europa.
Caută un instalator  ►

Pachete xComfort

xComfort oferă o gamă de pachete care să îți satisfacă cerințele.
 Vezi pachetele ►