Facturi de electricitate semnificativ mai joase pentru o casă normală care se bazează în principal pe încălzire electrică.
Facturi de electricitate semnificativ mai joase pentru o casă standard
Iluminarea inteligentă este eficientă și se vede în facturile de energie
Iluminarea inteligentă economisește energie și protejează mediul
Îți produci singur energia electrică? xComfort este gata să măsoare și să monitorizeze pentru tine.
Îți produci singur energia electrică? xComfort este gata să te ajute

O reducere considerabilă a facturii tale de electricitate?

La încălzire vei economisi cel mai mult
Intr-o casă normală care se bazează pe încălzire electrică, un sistem xComfort poate economisi până la 20-40% din costurile de încălzire, în funcție de situație. Nu este nevoie de muncă în plus pentru a monta si pune în funcțiune acest sistem. Nici măcar nu contează ce tip de încălzire folosești pentru că xComfort poate controla atât sisteme de încălzire cu apă cât și electrice.
Controlul iluminării este deasemenea important
Poți economisi energie controlând iluminatul după cum este nevoie, folosind senzori de mișcare pentru a opri lumina când nimeni nu este acasa, controlând automat iluminarea naturală cu obloane sau jaluzele în loc să consumi energie pentru climatizare. Cu toate acestea, poți economisi până la 10% în plus din factura de electricitate.
Produci electricitate?
În viitor, probabil casele nu vor mai consuma energie deloc. Multe vor fi capabile să și producă. Probabil casele vor avea nevoie de o soluție care să măsoare curentul produs, și pentru care poți fi plătit. xComfort va fi o astfel de soluție.
Propriul majordom digital
Indiferent de țintele de eficiență energetică, xComfort este răspunsul, deoarece xComfort este propriul tău majordom care este tot timpul la dispoziția ta.
xComfort este wireless
Pentru că xComfort este un sistem wireless, nu ai nevoie de fire pentru butoane, termostate sau senzori. Asta îți garantează un sistem cu specificații înalte care este simplu și sigur de instalat.

Caută un instalator

xComfort are instalatori profesioniști în Europa.
Caută un instalator  ►

Pachete xComfort

xComfort oferă o gamă de pachete care să îți satisfacă cerințele.
 Vezi pachetele ►