Umbrirea inteligentă contribuie la o temperatură interioară confortabilă și în multe cazuri elimină necesitatea de răcire.
Umbrirea inteligentă crează o temperatură interioară confortabilă
Ventilația și controlul temperaturii ajută la crearea unui mediu interior plăcut și la eficientă energetică
Ventilație și controlul temperaturii
Cu xComfort încălzirea și răcirea sunt controlate din același sistem
xComfort controlează încălzirea și rîcirea

Poți controla tot. Absolut orice. Sistemul de răcire. Sursa de încălzire. Sistemul de umbrire. Ventilație. Și toate pot fi realizate de pe smartphone

Privește toate posibilitășile de economisire a energiei și confort.
  • Umbrirea este o metodă eficientă pentru controlul temperaturii interioare. În noile clădiri cu aer condiționat, este necesar un sistem de umbrire automat.
  • Controlează ambele sisteme de încălzire și răcire de pe aceeași unitate de control.
  • Climatizează doar camerele care sunt folosite. Același lucru si pentru ventilație.
  • Controlează ventilația cu senzori de calitate a aerului de exemplu în baie sau bucătărie.
Controlul iliminării
Alte măsuri de economisirea energiei include controlul iluminării în funcție de necesitate, utilizarea senzorilor de mișcare pentru a opri lumina când nu este nimeni prezent, controlul automat al jaluzelelor in locul folosirii energiei pentru răcire când soarele strălucește.
Ventilație
Baia combină multe din necesitășile familiale incluzând apă caldă, încălzire în podea, ventilație și iluminat. Camerele cu umiditate mare au nevoie de atenție specială când vine vorba de umezeală și ventilație. Cu un senzor de ventilație xComfort, este posibil să controlezi ventilația eficient. Senzorul pornește automat ventilația când este nevoie și o diminuează sau o oprește când nu e nevoie.
Controlul jaluzelelor
Un sistem extins xComfort îți permite să controlezi climatizarea interioară. Jaluzelele electrice sau obloanele pot fi configurate și controlate automat, fie în funcție de perioada din zi, fie în funcție de intensitatea luminii și temperatură.
Propriul valet digital
Oricare ar fi țelurile tale în materie de eficiență energetică, xComfort este răspunsul. Pentru că xComfort este propriul tău valet digital care îți stă la dispoziție oricând.
xComfort este wireless
Pentru că xComfort este un sistem wireless, nu trebuie să tragi cabluri la butoane, termostate sau senzori. Toate aceste îți oferă un sistem de înaltă clasă care este simplu și sigur de instalat.

Caută un instalator

xComfort are instalatori profesioniști în Europa.
Caută un instalator  ►

Pachete xComfort

xComfort oferă o gamă de pachete care să îți satisfacă cerințele.
 Vezi pachetele ►